Todo Update, no. 2: Så blev clutchen færdig.

Så fik jeg købt en lynlås til clutchen, som jeg færdiggjorde igår (link). Den er faktisk blevet rigtig fin og tror det var godt at jeg valgte en sort lynlås; ellers tror jeg den ville være blevet ret rodet at se på.
Jeg har prøvet noget nyt idag, for da jeg skulle købe lynlås havde de ikke den længde jeg skulle bruge. Damen i butikken forklarede mig at man kunne købe en længere lynlås og så klippe af, så det har jeg prøvet. Og det var faktisk ganske lige til; så det er nok ikke sidste gang – på den måde er jeg også sikker på at den passer 100%.Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer.
þ 3 prints i farver.
þ 7 ilderseler.
þ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch.
¨ Male 5 malerier.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.
 

Hvad synes du om den?

9 tanker om "Todo Update, no. 2: Så blev clutchen færdig."

 1. Christina

  Jeg har endnu ikke prøvet at komme foer i en taske – det må da helt sikkert være mit næste projekt.

  Ja, altså bare lige sy et par gange hen over lynlåsen – så holder det fint fint 🙂

  Svar
 2. Birgitte

  Hej Christina

  Tak for dit svar 🙂 Det havde jeg faktisk også selv overvejet, om man kunne gøre, men jeg var lidt i tvivl om, om det kunne holde, hvis man bare syr med noget tråd hen over lynlåsen. Men det kan jeg så forstå, at det er ok, så det må jeg prøve næste gang jeg har en lynlås, der er for lang og jeg ikke sætter foer i tasken. For når der kommer foer i, hænger lynlåsen ikke frit, så man kan se den, og så gør det jo ikke noget, hvis den er lidt for lang 😉

  Hilsen Birgitte

  Svar
 3. Christina

  Hejsa Birgitte.

  Ja, jeg klippede lynlåsen over og så tog jeg noget almindeligt sytråd og syede en masse gange rundt om selve lynlåsen i enden, på den måde går det ikke op :).. Jeg brugte også den metode du snakker om, ved at lave det overskydende hænge ned i tasken, men jeg synes det er pænere, når lynlåsen passer.

  Jeg håber det var svar nok, ellers må du sige til 🙂

  Svar
 4. Birgitte

  Klipper du så bare lynlåsen over og syr den i, eller gør du noget ved den for at lave en “stopper”, når du har klippet den over? Jeg har selv tænkt på det samme, men jeg havde problemer med at finde på noget til at stoppe med i enden. Derfor plejer jeg bare at lade ca. 5 cm hænge ned i tasken, hvis lynlåsen er for lang.

  Hilsen Birgitte

  Svar
 5. Anjaaeh

  Hvor store var de 'led' du har brugt til denne clutch? 🙂 Og endnu en gang tak for din store hjælp!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *