Todo Update, no. 2: Flettet clutch ..

Jeg er endelig blevet færdig med at flette på den forskellig farvede clutch (fra min todo-liste). Den ser ikkke så stor ud, men det skyldes at jeg har forsøgt at lave leddene større. Nu håber jeg bare på, at det stadig kan lade sig gøre at komme en lynlås i – ellers skal jeg jo til at skille det hele ad.
Jeg har forsøgt at lave lidt system i det ved at lave en sort stribe; ellers synes jeg at pungen blev ret rodet at se på. Dog må jeg indrømme, at selvom jeg ikke er så god til at lave sådan noget ’tilfældigt’, så er den faktisk blevet meget fed! Jeg har brugt en masse fra forskellige blade (og lidt reklamer), og faktisk er jeg bare gået efter det med mest farve. Hehe.
Nu skal jeg bare have fundet en lynlås. Jeg regner med at komme en sort lynlås i, så der er sammenhæng mellem striben og lynlåsen. Men egentlig kunne man jo have valgt hvilken som helst farve, da pungen jo indeholder en god blanding.Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer.
þ 3 prints i farver.
þ 7 ilderseler.
¨ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch.
¨ Male 5 malerier.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.

2 tanker om "Todo Update, no. 2: Flettet clutch .."

 1. Christina

  Hehe. Jeg er faktisk gået efter det med flest farver i; men det er jo fordi jeg har taget fra gratis magasiner osv.

  Og mange tak; du skal jo bare selv igang. Hehe.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Jeg er helt vild med den! Den er lige mig! Der skulle bare have været liiiiidt flere farver i – og gerne neon .. Misunder din kreativitet og dit talent ..

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *