Kærestehygge.

Idag benyttede kæresten og jeg os af at han har ferie; og tog derfor på shopping/hygge tur til Esbjerg. Det er dejligt at gøre dette ind imellem, og vi er simpelthen for dårlige til at få det gjort! Men i dag tog vi os sammen; lånte svigermors bil og kørte. Da vi havde gået og kigget i butikkerne besluttede vi os for at tage et smut på Jensens Bøfhus. Og det var – som altid – super lækkert! 🙂
Jeg fik købt lidt. Jeg ville gerne have købt mere, men de havde virkelig ikke noget som jeg følte jeg ikke kunne undvære. Jeg fik købt et par sorte bukser og en oversize bluse; for tøj mangler jeg virkelig! Derudover fik jeg købt det på billedet. En ny deo, en ny gele til negle og så min længe ønskede Breaking Dawn!
Den nysgerrige læser undrer sig sikkert over, hvorfor jeg ikke købte den som BluRay – og det er der faktisk en fornuftig forklaring på. Jeg ville så gerne have ekstra materialerne (for det har jeg på de tre andre), og disse fulgte kun med på DVDen og ikke på BluRay .. Desværre. Derfor må jeg nøjes med en lidt dårligere kvalitet, for at få mit længe ventede ekstramateriale at se.

4 tanker om "Kærestehygge."

 1. Christina

  Det har været en rigtig hyggeligt dag (: ..

  – haha. Det er præcis årsagerne til at jeg også købte den på dvd. Og som kæresten sagde, så kommer der nok en BluRay boks med alle filmene, så den sidste udkommer 😛 den må jeg jo så også eje (oveni alle dvd'erne)

  Svar
 2. Mønneberg

  Årh jeg vil også på sådan en kæreste dag! *suk*

  Det med breaking dawn kender jeg godt. Steffen sagde ellers at jeg SKULLE købe den på BluRay, da vi idag har fået vores nye højtaler og bluray.
  Men 1. jeg har altså de andre på dvd.. og 2. ekstra matrialerne ville jeg gerne se.

  Svar
 3. Daisy

  uhhh sådanne en kærestedag kunne jeg godt bruge. Men så hygger vi bare om aften når ungerne sover i stedet 🙂
  og den film er bare et must at ha. eller ja de alle er. 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *