Todo Update, no. 2: Jeg tegner og maler.

Jeg er gået igang med at tegne og male. På min todo-liste havde jeg jo egentlig skrevet at jeg ville ‘tegne 5 tegninger‘, men det har jeg valgt at ændre til ‘mal 5 malerier‘; for tegningerne skulle jo egentlig males senere hen .. Og så tænkte jeg, at det kunne jeg jo lige så godt gøre samtidig? Så .. Det har jeg altså ændret.
Jeg er så småt igang. Traktoren har i set før (her). Jeg er bare ikke helt færdig og er absolut ikke tilfreds med de skæve hjul; så det skal jeg lige have ændret lidt på. Derudover er jeg så småt gået igang med at lave et pindsvin. Som I kan se, er jeg kun lige begyndt. Jeg tegnede den først med blyant og derefter med min posca tusch, for jeg kunne se hvordan den ville se ud. Når jeg så har malet, har jeg allerede ramt tusch-stregen. Super flot, super flot. Nå, heldigvis kan jeg tegne stregen op bagefter.
Nåja, jeg har også valgt at ændre alle de numre i mine titler; istedet vil jeg gøre som her. Hvor jeg skriver en titel efter “todo update”-tingen. Giver det mening? Og er det ikke bedre? Jeg synes ligesom at jeg i titlen manglede at skrive, hvad indlægget indeholdte. Så det prøver jeg at gøre fra nu af.

Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer.
þ 3 prints i farver.
þ 7 ilderseler.
¨ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch.
¨ male 5 malerier.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.

4 tanker om "Todo Update, no. 2: Jeg tegner og maler."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *