I believe in …

Jeg har fået lavet et lille print mere; som jeg lige ville dele med jer. Dette print er et jeg har lavet til mig selv, spørgsmålet er bare nu hvor den skal hænge henne.NÅJA! Jeg er igen gået igang med at træne og tænke mere over hvad det er for noget mad jeg kommer i munden. Jeg synes det er rigtig svært, for jeg er utrolig madglad; men den her gang skal det nok lykkes! Jeg er faktisk lige kommet hjem fra en gangs træning og jeg har det virkelig godt med mig selv. Jeg må dog indrømme, at jeg egentlig havde fundet en masse undskyldninger for ikke at skulle afsted; men kæresten sparkede mig afsted – og hvor er jeg glad for det!

Jeg mangler virkelig bare nogle gode og sunde snacks, så hvis du kender nogle – så er jeg MEGET interesseret! For det er faktisk det der er sværest for mig; jeg er sindssyg lækkersulten hele tiden.

4 tanker om "I believe in …"

 1. Christina

  Ja, frugt har jeg allerede. Men nogengange har jeg bare brug for noget andet end frugt 😛 .. Men tak 🙂

  – Tak. Jeg er faktisk helt vild med printet. Ved ikke helt om jeg er vild med at det pinke er 'markeret', men ja .. Hehe.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Frugter! Af alle slags .. Den bedste snack man overhovedet kan få! 🙂 I hvert fald efter min mening ..

  Og hvor er det dog bare et fint print!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *