Todo Update: no. 2, vol 4.

Så blev jeg færdig med alle selerne (og nej – jeg har stadig ikke rettet den gule, I know). Jeg er faktisk helt vild med mange af dem, og hvis det ikke var fordi mine dyr allerede HAR en sele hver, så kunne jeg godt have fundet på at lave nogle af disse designs til mine egne dyr.
Jeg kan ikke færdiggøre de resterende ilderting lige nu, for mor har lige været og hente symaskinen. Så det må jeg lige vente lidt med. Derudover er jeg godt igang med at få tegnet de 5 tegninger (som jo selvfølgelig er nogle der skal males bagefter). Den forskelligfarvet clutch er jeg lige igang med at finde papir til, så den også kan blive færdig; for jeg er cirka halvvejs med den.
Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer.
þ 3 prints i farver.
þ 7 ilderseler.
¨ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch.
¨ Tegne 5 tegninger.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.

10 tanker om "Todo Update: no. 2, vol 4."

  1. Anjaaeh

    Jeg ved godt at jeg i forvejen har 15 seler, eller der omkring. Men jeg kan altså ikke lade være med at sidde og ønske at flere at de seler var til mig! 🙂 De er super fine!

    – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *