Hurraaa!

Jeg har en fast læser (som også er en af mine kammerater) som har fødselsdag idag, og jeg ville derfor gerne sige TILLYKKE til ham. Så stort tillykke med fødselsdagen knægt! Jeg nævner ingen navne, men jeg er ikke i tvivl om at han godt ved at det er ham jeg siger tillykke til.
Årsagen til, at jeg laver ham et indlæg her på bloggen er faktisk hans egen skyld! Vi bar i byen i lørdags og hver gang jeg tog et billede, spurgte han ‘skal det på bloggen?’ – og nej, jeg kunne da ikke finde på at smide billeder på bloggen af fulde mennesker? Derudover blev han også ved med at fortælle, at han trofast følger med på bloggen; så selvfølgelig vil jeg skrive tillykke til ham herinde.
Jeg håber du får en rigtig god dag, med forkælelse og lækre gaver! .. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til det er min egen fødselsdag. Det er simpelthen en af årets bedste dage; har i det også sådan?
Og ja, jeg har fået nye tusser – og jeg elsker dem simpelthen! I anledningen af nye tusser fik jeg lokket kæresten til at købe mig en ny kalender også 😀 Så nu har jeg overfyldt kalenderen og tegnet på alt mulig andet også.

6 tanker om "Hurraaa!"

 1. Anjaaeh

  I Århus skinner solen – måske er det hans skyld?
  I hvert fald tillykke til dig, hvem end du så er 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar
 2. Christina

  Her er der desværre ikke godt vejr, øv! .. Så helt sød har han ikke været, hehe.

  Men det er lidt sjovt. Det er en af kærestens kammerater; men han følger trofast min blog. Og åbenbart er den interessant? For ellers ville han vel stoppe? 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *