Todo Update: no. 2, vol 3.

Jeg ville bare lige lavet et indlæg og vise, at jeg altså ikke er gået helt i stå med min ‘to do’ liste. Jeg har bare lidt problemer med at få mine ting lavet færdig, da jeg har ødelagt mine fingrespidser. Det er som om jeg har tørt hud på dem og så flækkede huden; derfor gør det sindssygt ondt så snart jeg skal holde noget i hånden. Suk. Jeg smøre dem med creme hele tiden, men sådan noget tager nok noget tid. Udover min flækkede hud, er mine fingre også ømme fordi mine negle er så flossede og tynde. Som I kan høre, så kører det rigtigt for mig.
Jeg har fået syet 5 ud af 7 seler, så jeg er da på vej. Jeg har derfor kun fået taget billeder af de færdige seler, de resterende må i vente med at se til jeg er helt færdig med dem. Og ja, jeg har godt set at jeg har kludret op i klipsene på den gule sele; det retter jeg selvfølgelig inden jeg sender den afsted.
Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer.
þ 3 prints i farver.
¨ 7 ilderseler.
¨ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch.
¨ Tegne 5 tegninger.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.

2 tanker om "Todo Update: no. 2, vol 3."

 1. Christina

  Ja, er den ikke fed? Jeg er helt vild med den og så zebra selen; men mine dyr har seler .. Så de skal ingen nye have.

  Ja, det er nederen. Det gør ondt når jeg skriver på min bærbar (men jeg sidder her selvfølgelig alligevel, haha) og når jeg bruger fingrene til ting. Piv. Men jeg smøre dem med creme hele tiden, så de ikke kan sprække mere.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Jeg kan godt li' leopard-selen. Den ville klæde mine divaer super godt, tror jeg. — Men lyder da nederen med dine fingerspidser 🙁

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *