NOTD: Fair Pink

Det er faktisk ikke dagens negle, men gårsdagens negle. Jeg undskylder det utrolig dårlige billede; men det er taget med mobilen. Desværre kom jeg til at fokusere forkert, så ja. Jeg burde nok have brugt mit kamera. Haha.
Farven er ‘fair pink’ fra ELF. Desværre synes jeg lakken var utrolig tyk er komme på neglene; og jeg skulle være meget påpasselig med ikke at lave streger i lakken. Det har jeg ikke oplevet før med elfs lakker, så måske jeg bare var uheldig med denne.Hvad synes du om farven?

6 tanker om "NOTD: Fair Pink"

 1. Anjaaeh

  Farven er meget lys. Jeg er mere til pangfarver eller mørke farver. Men det er jo bare en smagssag 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar
 2. Christina

  Truth been told; så synes jeg også den er lidt … ja. Jeg er ikke så glad for farven, selvom den stemmer overens med hvordan den ser ud på siden.

  Men jeg overvejer at blande den her med 'gum pink', så må den farve jeg ønsker ski da komme frem til den farve jeg gerne vil have. Hehe.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *