Lidt fra ELF … igen.

Ja, okay. Jeg ved godt det ikke e særlig længe siden jeg sidst købte fra elf – men i weekenden var der 20% og så kunne jeg simpelthen ikke lade vær. Så Anja og jeg besluttede os for at købe lidt. Jeg har ikke købt ret meget denne gang; men det skyldes ganske enkelt, at de ting jeg gerne ville have var udsolgt. Øvøv.

Det på ovenstående billede er de ting jeg valgte at købe i denne omgang. Jeg købte to foundationpensler, da jeg gerne vil have en både herhjemme og i min make-up clutch, og så nu hvor de jo var endnu billigere end normalt, ja så kunne jeg jo ikke lade vær. Jeg har købt endnu en Tined Mousturiser og en blush. Jeg har aldrig rigtig brugt blush, men nu prøver jeg altså. Derudover købte jeg én neglelak; fair pink. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den (især fordi jeg blev lidt skuffet over de sidste lakker jeg købte; de var ikke helt som jeg havde håbet i farverne. Indlægget om lakkerne, kan du se her)
Dette er Anjas ting. Hun købte lidt af alt muligt, og jeg er sikker på at hun nok skal blogge om alle tingene, når jeg engang får det sendt afsted til hende. Hun købt 3 forskellige lakker; Twinkle, Metal Madness og Dark Glitter Purple. Derudover købte hun 4 forskellige lipgloss’ting; hvad forskellen helt præcis er på de to typer .. Tja, det ved jeg faktisk ikke, så jeg må også selv vente i spænding på at hun får lavet et indlæg om dem.
Hvis du selv kunne tænkte dig at købe fra ELF, så kan du komme til deres shop ved at trykke her.

2 tanker om "Lidt fra ELF … igen."

 1. Christina

  Du skal ikke blive skræmt; jeg tror bare at farverne er koncentreret i deres 'beholdere' og farverne derfor er lidt mørke. Hehe.

  Det var da så lidt 🙂 vi kunne jo lige så godt købe sammen, når vi alligevel skulle have derfra.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Yay! De første lip-glosser jeg nogensinde i mit liv har købt. Jeg føler mig helt jomfruelig og glæder mig til at prøve dem — Selvom farverne skræmmer mig en smule…! 🙂 Neglelakkerne ser fantastiske ud. Åh hvor jeg glæder mig! 🙂 Og tusinde tak fordi du har været så sød at bestille med hjem til mig.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *