Kreahygge med mor.

Jeg havde aftalt med min mor at vi igår skulle male lidt. Hun kom med rundstykker, som vi startede ud med at spise. Da vi havde spist, gik vi så småt igang med at male. Min mor har flere steder set malerier med huse; og det ville hun prøve selv at lave. Dog fandt hun ud af det at det var sværere end som så, og indså at det tog meget længere tid at male end ventet, da der er så mange forskellige farver. Jeg var selv igang med at male en traktor, men den er slet ikke færdig endnu. Den skal have lov til at tørre lidt og så skal den have en omgang mere.

4 tanker om "Kreahygge med mor."

 1. Christina

  Ja, jeg elsker at bruge tid med min familie .. Og så lave noget, som står mit hjerte nært oveni .. Jamen det kunne jo ikke blive bedre 🙂

  Ja, jeg synes altså også hun har klaret det fantastisk med det billede 😀

  Svar
 2. EM

  jeg elsker, elsker, elsker billedet med husene på!!
  Så fint! det måtte meget gerne hænge i mit hus 🙂

  .. og hvor lyder det lækkert, at kunen være lidt kreativ sammen med mor 🙂

  kram
  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *