Indlæg nr. 400

source]

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive. Jeg synes det er VILDT at jeg allerede nu har skrevet 400 indlæg; 400 indlæg om alt og ingenting. Jeg er blevet meget mere glad for min blog, end jeg havde regnet med at jeg ville blive.Jeg bør jo mest af alt sige tak til jer; TAK! Tak fordi i gider læse med. Tak fordi I kommentere på mine indlæg. Tak fordi i giver mig lysten til at blive ved med at blogge. Tak!

Jeg vil jo selvfølgelig blive ved med at blogge, men jeg kunne godt tænke mig at høre .. Hvad vil I gerne se mere af på bloggen? Hvilke indlæg er de ‘mest interessante’?

6 tanker om "Indlæg nr. 400"

 1. Christina

  Jeg regner med at kigge på den senere; for selvfølgelig vil jeg deltage! 🙂 .. Ville bare rigtig gerne have vundet det iphone cover – det er virkelig fedt!

  Ja, det er godt nok mange indlæg jeg har fået skrevet. Hehe. Men ja, det er nu meget hyggeligt.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Jeg ville ikke læse med hvis jeg ikke fandt dine indlæg underholdende, tankevækkende eller inspirerende, så det er mig der takker 🙂 — Og for min skyld kunne du lave en blog udelukkende med ego-trip – jeg ville stadig æde det hele råt.

  Svar
 3. Christina

  Hehe, hvor er du sød. Om der kommer flere billeder af mit ansigt … Tja, det må tiden vise. Hehe. Når jeg har tabt mig de kilo jeg gerne vil, kan det være jeg bliver så selvglad, at jeg ikke poster andet end billeder af mig (som om, hah).

  Men jeg er glad for du læser med; det betyder mere for mig end du aner <3

  Svar
 4. Anjaaeh

  Tillykke med de 400, hvis man kan sige det? — Personligt elsker jeg at læse om alt og ingenting. Nye køb, nye kreationer og alt mulig andet gøgl. Så fortsæt du bare i samme stil 🙂 Men flere billeder af dit søde ansigt ville være en dejlig forbedring, hehe.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *