Todo Update: no. 2, vol 2.

Jeg har nu færdiggjort printsene i farver, så nu kan dette punkt på min to-do også krydses af. Printsene er nogle som Julie spurgte efter. Jeg synes selv de er blevet skønne, og man kommer i godt humør af at se på dem – måske jeg skulle have dem op at hænge selv? .. Jeg synes det giver et rigtig fedt udtryk, ved at gøre nogle af ordene grønne.

Jeg prøver dog stadig på at få lavet et æble, som er grønt istedet for rødt. Men det er bare ikke så let som det er sagt; så for nu er de færdige, som de er. Men for at det passer til de to andre prints, så skal æblet jo være grønt.

Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer.
þ 3 prints i farver.
¨ 7 ilderseler.
¨ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch.
¨ Tegne 5 tegninger.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.

2 tanker om "Todo Update: no. 2, vol 2."

  1. Anjaaeh

    Jeg er dybt forelsket i den grønne farve. Det ser bare super godt ud! Og så er det nogle fede citater.

    – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *