NEW IN: Støvler!

Jeg tillod mig idag at købe mig nogle nye støvler, i håb om at det ville hjælpe lidt på humøret – og det hjalp faktisk lidt på det. Jeg har savlet over dem før, men har bare hængt dem tilbage hver gang. Men i dag besluttede jeg mig så for at de skulle med hjem. Jeg synes simpelthen de er så fantasiske! Og så er det de første par støvler jeg har, som faktisk ikke er sorte. Det er nok meget godt nu her til foråret.
Da jeg ikke kan holde ud at gå i flade sko og da slet ikke kan finde ud af at gå i høje sko; tænkte jeg, at dette var et godt alternativ. Man går super godt i dem og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal have dem på!

6 tanker om "NEW IN: Støvler!"

 1. Christina

  Tak. Jeg synes også de er lækre, ved at de ikke er så lange. Og så at de er en anden farve, end altid sort. Hehe.

  Jeg vil da helt sikkert tage et kig på din blog 🙂

  Svar
 2. Asta Petersen

  Jeg kan godt lide skoene. Jeg kan godt lide at de er flade, og ikke så lange!
  Jeg syntes at din blog er sej. Måske kunne vi følges?
  Tag et kig forbi astajohanne.blogspot.com

  – Asta Johanne

  Svar
 3. Anjaaeh

  De er rigtig søde. Jeg kan godt li at de er så bredde for oven, så det giver dem lidt et “oversize”-look 🙂

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *