En tur i forårsvejret.

Da min krop for tiden ikke helt som jeg vil, tænkte jeg at frisk luft måske kunne gøre underværker. Jeg skulle alligevel ned på biblioteket og aflevere rain man (som jeg har lavet en anmeldelse af her) – og så kunne jeg jo lige så godt gå mig en lang tur. Jeg tog Mailo med for at have lidt selskab. Fordi vejret var så skønt, endte vi med at gå en hel time.
Jeg undskylder dog de ret dårlige billeder, men det er virkelig ikke nemt at tage billeder af Mailo, når han løber rundt. Derudover er billederne taget med min Iphone, som jo bare ikke tager nær så gode billeder som mit kamera gør. Men det var jo bare en gåtur, så gad ikke til at slæbe kameraet med.
Nu er vi kommet hjem; Mailo har lagt sig til at sove i kurven og jeg overvejer at lave en kop varm kakao, inden jeg vil fortsætte arbejdet med at sy seler. Jeg er godt igang med dem, og regner stærkt med at blive færdig idag eller i morgen. I aften holder jeg dog fri fra syningen, da jeg skal med en veninde ud og spise kinesisk.
Hvad laver du sådan en dejlig tirsdag?

4 tanker om "En tur i forårsvejret."

 1. Christina

  Mange tak. Jeg ville gerne have taget bedre billeder, men sådan bliver det ikke altid når det er basserne man tager billeder af. Hehe.

  Jeg har lavet 2 af selerne nu; jeg sætter mig ved symaskinen i dag og regner med at sende dem idag/imorgen.

  Svar
 2. Christina

  Ja, jeg elsker virkelig den dreng. Han er så sød – og så god til at gå ture! 🙂
  Åh, jeg fik også en kop kakao da vi kom hjem 🙂

  Hvad var du nede i byen efter?:)

  BTW, tingene fra elf er købt nu.

  Svar
 3. Anjaaeh

  Mailo er sådan en dejlig lille bamse! 🙂 — Jeg er lige kommet hjem fra byen af, så nu sidder jeg i sofaen og varmer mig med en kop varm kakao.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *