Behind the blog: Boghunden

 
Irene fra bloggen boghunden.blogspot.dk har været så sød at svare på mine spørgsmål til denne måneds Behind The Blog. I kan se hendes blog ved at trykke her.

 

Fortæl om dig selv; hvem er du, hvor gammel er du og hvad laver du?

Jeg hedder Irene, er 21 år gammel og går på sosu grundforløbet. Jeg drømmer om at blive bioanalytiker og har søgt ind på uddannelsen til sommer. Jeg bor hjemme ved mine forældre sammen med min lillesøster og min hund. Jeg vil gerne flytte hjemmefra, men det er lidt svært med en stor hund, så jeg venter lidt. Jeg har det jo også dejligt hjemme. Mine interesser skifter meget, jeg har perioder hvor jeg læser meget, perioder hvor jeg er kreativ osv. Helt generelt kan jeg godt lide at læse, være kreativ, gå ture og se tv serier.
 
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke tre skulle det så være? Og hvorfor?
Enspænder, nørd, afslappet.
– Jeg kan godt lide at være alene, er ikke det mest sociale menneske der findes, så derfor har jeg valgt ordet enspænder. Nørd er jeg i den forstand, at jeg kan lide meget nørdede ting; f.eks. har jeg brugt 6 somre på at være på lejr med min hund og stå op kl. 7 for at træne. Afslappet giver lidt sig selv, jeg kan godt lide at slappe af, lave ting der er lige til osv.
 
Hvor ser du dig selv om 5 år?
Om 5 år er jeg færdiguddannet og har mit første job. Jeg bor også i et fint lille hus på landet, hvor der er plads til et lille krearum, så jeg slipper for at bruge halvdelen af min tid på at finde tingene frem og stille dem på plads igen. Så træner jeg hund og har selvfølgelig også en – helst to. Jeg er gør-det-selv typen, der laver marmelader, sylter, har køkkenhave, syr tøj, laver om og gør ved. Altså, det er drømmen …
 
Hvad er din største drøm?
At gøre noget godt for andre. Selvfølgelig vil jeg gerne vinde 10 millioner, rejse jorden rundt og flyve til månen i min egen rumraket, men det største må alligevel være, at man kan gøre noget godt for andre; opfinde vaccine mod kræft, lappe nerverne i ryggen sammen, så man ikke bliver lam af at brække ryggen osv. Man har jo lov at drømme.
 
Hvad er dit bedste minde?
Den er svær. Det er måske det samme, som den bedste dag i mit liv? Det må være da min søster blev født. Jeg var med til fødslen. Jeg var 9 år gammel. Jeg kan endda huske hvilken t-shirt jeg havde på! Sad bare og tegnede på sygehuset og lige pludselig var hun der og jeg stod og klippde navlestrengen over og fik hende i armene. Det var stort. Meget.
 
Fortæl noget om dig selv ikke ret mange ved.
Det er godt nok svært, man har jo efterhånden udfrittet sig selv så mange gange på bloggen 😉 Jeg ved ikke, om folk ved det, men jeg klippede mig jo helt korthåret i 2007. Jeg havde ret langt hår, men så slog en kæreste op med mig og så røg håret! Jeg tænkte, at jeg skulle prøve noget nyt og det gjorde jeg så. Jeg kunne godt lide det de første par måneder, men hold da op, hvor har jeg fortrudt det mange gange siden. Er I klar over, hvor lang tid sådan noget hår tager om at vokse ud igen?!
 
Hvad fik dig til at begynde at blogge?
Jeg tænkte vel, jeg ville være smart? Det er mange år siden og jeg har haft rigtig mange pauser siden, så jeg har faktisk glemt det.
 
Hvorfor blogger du? Har du en drøm eller et mål med din blog?
Et mål, nej det har jeg ikke. Jeg blogger fordi det er hyggeligt – og kun derfor! Hvis jeg ikke synes, jeg har lyst, så lader jeg være. Så må mine læsere vente en dag mere på et nyt indlæg. Som regel er det ikke noget problem, lysten er der tit. Desværre også oftere end ideerne. Synes det kan være svært lige at finde på noget, og jeg vil jo heller ikke skrive et intetsigende indlæg.
 
Hvad er det bedste ved at blogge? Og hvad er det værste?
Sammenholdet. De mennesker man “møder” i universet. Når man får en kommentar fra en ny læser. der er mange ting. Det værste ved at blogge er, at det er så svært at finde frem til nye, gode blogs! 🙂
 
Hvad blogger du mest om?
Bøger. Og tv-serier. Og hverdag. Mest bøger.
 
Hvorfor hedder din blog det den gør?
Jeg har næsten lige skiftet bloggens navn til Boghunden og det gjorde jeg fordi, jeg synes det er et lidt spøjst navn – og nemt at huske. Jeg går op i hunde og jeg blogger om bøger, derfor Boghunden.
 
Hvordan er du kommet så langt med din blog?
Jeg ved ikke, om jeg synes, jeg er særlig langt. Jeg blogger bare når jeg har tid og lyst og så sørger jeg for at svare langt de fleste tilbage, hvis de skriver til mig 🙂 Og så kommenterer jeg selvfølgelig også selv på folks blog, hvis de har en. Det er jo både en kommentar og en gratis reklame.
 
Hvilke tanker har du gjort dig omkring designet på din blog?
Jeg ville elske at sige ja, jeg tænker over det. For det gjorde jeg. Det virker bare ikke som jeg vil, så nu har jeg lige opgivet det igen. Desværre! Nu tænker jeg kun på, at det skal være nemt at læse og ikke irritere øjnene.
 
Tager du hensyn til noget/nogen, når du blogger? Er der noget du aldrig ville skrive på bloggen?
Njarh. Har ikke skrevet om noget endnu, hvor det har været nødvendigt. Og dog. jeg postede et billede fra et blad engang, hvor jeg skrev øverst i indlægget, at der kunne være stødende billeder. Men det er vidst også det. Ja så tænker jeg over ikke at udlevere nogen fra mit liv, men det er mere for deres skyld end for mine læseres.
Jeg ville aldrig skrive om det inderste af mit privatliv. Om de dumme mennesker i klassen. Om at vores lærer er et fjols. Sådan noget ville jeg aldrig skrive om – og nu synes jeg faktisk også, vi har et par ret flinke lærere! 🙂
 
Hvilken slags blogs læser du selv? Hvorfor?
Bogblogs. Mest de danske, men der er også en 5 stykker på engelsk på listen. Så har jeg også tilføjet et par kreative, fordi jeg er så træt af aldrig at have ideer nok! Så nu skal de simpelthen hjælpe mig lidt igang.
 

Hvilken slags musik hører du? Og hvilken sang kan du høre igen og igen?
Lige nu hører jeg ingenting. Men generelt står den på Nephew, Casting Crowns og Clee for tiden. Og andet “feel good” musik. Nu skal vi ikke ud i, hvor du torturerer mig til jeg har nævnt én sang, vel? 😉

Hvis du stod overfor dit sidste måltid; hvad ville du så have at spise?
Alt det dyre mad, som jeg ellers er for nærig til at købe; dyr kvalitetschokolade med champagne til, østers, krondyr og derhen af.

Hvad er dit sidste køb? Og hvad bliver det næste?
Det sidste jeg købte var en caffe latte på Baresso. Det næste bliver biografbilletter til “The Hunger Games”.

Hvad er det første du gør om morgenen? Og det sidste inden du går i seng?
Går på toilet, haha 🙂 Og det sidste …. Slukker lyset. Jeg er sådan temmelig kedelig på det punkt 🙂

Hvis du skal nævne et citat/motto, hvilket skal det så være? Og hvorfor?
“Happiness is when what you think, what you say and what you do are in harmony” – så det på pinterest en anden dag og det er jo meget rigtigt.

Link til bloggen: www.boghunden.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *