Todo Update: No. 1. TADA!

Så blev jeg færdig endelig med tingene på min Todo-liste. Det betyder at jeg snart sætter næste del af min todo-liste herind, så I kan følge med i de projekter. Den liste regner jeg med at få ind på bloggen senere idag.
Jeg manglede faktisk kun at male to malerier færdig, og det fik jeg endelig gjort. Jeg er helt vild med mit bud på en giraf; jeg synes simpelthen den er så sød. Sommerfuglen har jeg derimod lidt forskellige meninger om. Jeg synes at vingerne er lidt underlige, men hvis de var ensfarvet lilla blev de bare kedelige. Så nu må de se sådan her ud; det giver jo også et godt spil.

Her er links til de andre ting på min todo:

2 tanker om "Todo Update: No. 1. TADA!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *