Todo, no. 2

[source]

Jeps. Så går jeg igang med endnu en todo/tada. Jeg regner med at tage mig sammen i næste uge og få lavet stort set det meste på listen. Jeg er jo alene hjemme i næste uge, så mon ikke der er tid til at få lavet lidt. Det kunne være lækkert hvis jeg kunne få alle disse ting færdiggjort, så jeg kan komme igang med mit eget projekt (jeg skal nok blogge mere om dette, når tiden kommer).Den smarte læser tænker nok at jeg har lavet prints her på det sidste; og det er faktisk disse prints jeg skal have færdiggjort, så modtageren kan få dem. Jeg har indtil videre lavet 8-9 stykker, så mangler jo stadig en håndfuld. Derudover skal jeg igang ved symaskinen igen; der skal syes nogle ilderseler og færdiggøres nogle kurve til et par ilderejere.

Todo listen ser således ud:

¨ 14 prints i sorte nuancer.
¨ 3 prints i farver.
¨ 7 ilderseler.
¨ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch.
¨ Tegne 5 tegninger.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.

Har du også en hel liste over ting du skal nå i næste uge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *