Mit seneste køb fra ELF

Da ELF havde gratis fragt i weekenden blev jeg simpelthen bare nødt til at købe lidt nyt. Jeg ville prøve deres foundation, så den blev købt; den er dog købt i en lysere farve end pudderen, så må vi se om den passer i farven. Derudover har jeg købt mig et spejl, og 3 forskelligfarvede eyelinere. Jeg elsker bare at have en farvet streg over øjnene, så købte en lilla (Plum), en brun (Glided) og en i brun shimmer (Blissful Blush). Derudover synes jeg det er en rigtig fin ting, at der er en spidser med til hver blyant.

Jeg er helt vild med at kvaliteten er så god, når man tænker på at alle delene jeg har købt koster 13kr pr. stk. Det kan ikke gøres billigt andre steder, det tror jeg simpelthen ikke på. Og deres eyeliner og lakker er bare fantastiske; det gør at man kan have et større udvalg, når det ikke koster så meget.

Har du købt fra ELF? Hvad synes du om kvaliteten?
.. Og hvad er et must-have derfra?

8 tanker om "Mit seneste køb fra ELF"

 1. Christina

  Jeg vil give dig ret i at kvaliteten følger med om det er essential, studio eller miniral man køber.

  Uh, 50% … Det gad jeg godt! Så ville jeg købe mig – endnu mere – fattig derinde, hehe.

  jeg køber også lakker på elf og forskellig negletilbehør på ebay (du kan se hvad jeg har lavet af negle ting her: http://frkstubba.blogspot.com/search/label/nails ) .. Desværre har jeg bare ikke fået lavet super mange indlæg om ting jeg har lavet; men det skal jeg nok få lavet om på 🙂

  Jeg synes ikke alt er tørt og melagtigt af det 'billige'. Noget af det er, men der er også andet af der jeg synes er rigtig godt 🙂

  Svar
 2. Saraju

  Har købt foundation og blush, læbestifter fra deres mineral serie, og synes det er guld værd! var dengang man kunne få 50% på ALT så købte rigtigt igennem for 220, neglelakker og øjenskygger igen i Mineral det er super godt. Min svigerinde køber neglelakker til Nailart der, sammen med lidt værktøj fra ebay. Me like dotting tools.
  Men deres bedste produkter er fra studio og mineral serien efter min mening, resten minder lidt for meget om de der “lege” sminker man køber i tiger. De er ok, men lidt tørre og mel agtige.
  Men studio og mineral, på højde med nilens jord, og meget bedre en GOSH.

  Svar
 3. Christina

  Det synes jeg helt sikkert du skal gøre 🙂
  – der er selvfølgelig nogle ting der ikke er i super god kvalitet; fx så synes jeg deres concealer er meget tynd og derfor ikke super dækkende, men så bruger jeg den der 'All Over Cover Stick' istedet – og den synes jeg virkelig er GOD. Men jeg har en veninde der er helt vild med concealeren 😛 så en smags sag.

  Så synes jeg at essentials blushen indpakning er rigtig dårlig; jeg endte i hvert fald med blush i hele tasken, øvøv.

  Men når du engang køber derfra, så må du da endelig sige hvad du synes om kvaliteten 😀

  Svar
 4. Christina

  Hehe. Du er jo også sindssyg, Carina 😉 .. Jeg har dog kun handlet derinde fra 3-4 gange, så mit sortiment derinde fra er jo ikke så stort – endnu. Og jeg giver dig ret, der er nogle af tingene man godt kan mærke er af en lidt dårligere kvalitet.

  Uh, jeg må da vidst eje den clutch du linkede til. Den ser super skøn ud! Så måske skal den med hjem, næste gang jeg køber derinde fra. Hehe.

  Svar
 5. Christina

  Jeg regner med at komme den på her til aften (eller i morgen tidlig) og så skal jeg nok lave et indlæg omkring den. Men den ser SUPER fed ud, virkelig. Den skinner på en fed fed måde! ..
  Jeg er glad for den lilla og min gum pink, jeg er dog lidt overrasket over at der er guld-skær i min passion pink. Jeg håber ikke det er så tydeligt, når den kommer på. Hehe.

  Svar
 6. Carina Filippas

  sidst jeg talte havde jeg 107 ELF-ting, både fra deres studio-, mineral- og essential-linje.. Så jeg har handlet derinde et par gange.. Og det vil jeg blive ved med, for jeg elsker kvaliteten 🙂 der er nogle ting som, for mig, er lidt mindre god kvalitet, men det gør nu ikke noget, når det er så billigt 🙂

  Et must have er deres makeupclutch.. http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~365.htm
  Deri finder man både neutrale og farverige øjenskygger, en solpudder, to blushes, øjenbrynsgel, 1 highlighter og lidt lipglosses.
  Den er dejlig nem at smide i tasken når man skal nogle steder, for den fylder ikke ret meget og indeholder så meget forskelligt 🙂

  Svar
 7. Anjaaeh

  Jeg har endnu ikke købt noget derinde. Men når jeg gør, så bliver det kun neglelakker. Jeg bruger ikke makeup, så det er vist sådan cirka det eneste jeg kan købe derinde. Men den lilla du har købt er på min ønskeliste derinde, så jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den når den kommer på.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *