Flere prints

Ja, okay. Jeg er måske gået lidt amok med at lave dem, men veninden havde en del hun ville have og så kunne jeg jo lige så godt komme igang. Det er forskellige citater jeg har været igang med, og det eneste krav veninden havde var bare at det skulle være i sorte/grå nuancer; måske hun er lidt farveforskrækket?

Jeg ved godt at billederne ikke er HELT lige store, men det er altså svært når der er forskel på længden af citaterne. Dem med få ord er faktisk svære at lave disse prints med synes jeg; men jeg prøver da alligevel. Hehe. Disse prints er dog ikke de endelige, jeg skal lige have finpudset dem lidt inden veninden får dem.

Har du citater hængende? Hvis ja, hvilke og hvorfor? 

4 tanker om "Flere prints"

 1. Christina

  Vi kommer dem i rammer og så kan de pynte ligesom et billede 🙂 .. Jeg har to hængende ude i gangen, og overvejer at nogle af de der skal ind i stuen og hænge 🙂

  – Og mange tak. Jeg er også godt tilfreds.

  Svar
 2. Christina

  Mange tak, jeg er faktisk også selv ret stolt af dem. Hehe.

  Jeg bruger et gammelt gammelt program der hedder Photodraw (jeg mener faktisk det er fra 2002), men mange bruger vidst photoshop til at lave lign. prints 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *