Mine vaser har fået en make-over.

I et tidligere indlæg (se det her) skrev jeg om, at nu hvor jeg havde købt en masse maling, så ville jeg også male nogle andre ting. Det har jeg nu været igang med, og jeg er faktisk rigtig glad for resultatet. Jeg har givet den to lag, for at det blev ensfarvet.

Jeg har haft disse vaser længe og var egentlig ret træt af farven; selvom det egentlig var derfor jeg købte dem i sin tid. Men nu gad jeg ikke kigge på den mere, og så kunne jeg jo lige så godt prøve at give dem en anden farve. Jeg er faktisk ved at rydde op i køkkenet og hvis jeg finder andre vaser m.m. jeg egentlig vil smide ud, ja så tror jeg da jeg skal give det noget maling istedet.
 
FØR
 
EFTER
Nu står de på den plads jeg havde tænkt, men de får lige lov at stå nogle dage uden blomster; bare så jeg er sikker på at malingen er helt tørt. Som I kan se er der også en fyrfadsstage på billedet, det var bare et lille forsøg. Jeg ville prøve at se om man kunne spraymale sådan en og så der stadig kunne komme lys igennem; så det skal jeg have prøvet når den er helt tør.
Måske flere vaser i forskellige højder til at stå samme med disse; hvad synes du?

2 tanker om "Mine vaser har fået en make-over."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *