Jeg leger med prints og citater

Jeg blev spurgt af en veninde, om jeg ikke kunne prøve at gøre noget ved et citat. Hun ville gerne have nogle vise ord op at hænge, men synes det blev lidt kedeligt bare at skrive dem ‘almindeligt’. Det har jeg så prøvet at lege lidt med. Det er rart nok lige at få lidt fritid fra de projekter, som man skal lave. Nu har jeg sat og leget med det i to dage, og jeg er fuldstændig bidt af det!

Jeg er blevet inspireret af Biancas blog, hvor hun også har lavet nogle citater. Hun er bare sindsyg dygtig til sådan noget! Ja, hun er faktisk dygtig til lidt af det hele; og jeg synes helt klart hendes blog er et besøg værd! 
Jeg er jo stadig på begynder stadiet, men alligevel ville jeg lige vise jer nogle af dem jeg har fået lavet. Billederne er lidt store, da de alle sammen har samme størrelse som et A4 papir.

Er de ikke blevet meget gode?

6 tanker om "Jeg leger med prints og citater"

 1. Christina

  Hehe. Ja, ikke? Du tager bare hvad du kan bruge; og du må endelig sige til hvis jeg skal prøve at lege med noget for dig. For jeg synes faktisk det er ret hyggeligt.

  Svar
 2. Christina

  Mange tak. Det har også taget lang tid at få dem til at se sådan her ud. Det er en svær ting at lave, når man er så perfektionistisk som jeg er. Hehe. Men jeg er rigtig glad for resultaterne.
  – og nu kan jeg ikke stoppe igen. Hehe.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *