Blogroll – skal du på?

I just did it again …. Folk der kender mig ved at jeg til tider kan være rimelig uheldig. Fakisk har jeg præsteret at slette en hel hjemmeside, fordi jeg kom til at trykke på noget forkert. Øvøv. Heldigvis var det ikke hele bloggen jeg fik slettet, men blot min blogroll. Det betyder at alle de dejlige blogs jeg engang havde på er forsvundet.
Derfor; hvis du gerne vil på min blog så skriv endelig en kommentar. I kommentaren må du meget gerne skrive dit link også. Det eneste krav jeg har er blot, at du linker tilbage til min blog på din liste; på den måde kan vi reklamere lidt for hinanden.
Jeg tror faktisk at jeg i indimellem fra nu af vil opdatere bloggen og tilføje nye blogs; hvordan og hvorledes ved jeg ikke, men ved at det indebærer et indlæg hver gang jeg vil gøre det.

Hvis du gerne vil have din blog på min liste, så skriv det i kommentarfeltet. 

15 tanker om "Blogroll – skal du på?"

 1. Christina

  Jeps, du har helt sikkert været på engang. Men sådan går det når man ikke kan huske hvilke man havde på. Du er på igen nu 🙂 .. Jeg er følger hos dig, men er jeg på din blogroll? 🙂 hehe.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Du er vidst allerede på min “dem følger jeg” – så et link her i din, ville da sikkert gøre godt 😉

  Kedeligt at komme til at slette ting og sager! Godt det ikke var “værre” i denne omgang 😉

  Kh. Lisa

  Svar
 3. Christina

  Helt enig. Jeg irriterer mig bare lidt over, at jeg ikke aner hvad jeg gjorde. Hvis jeg vidste det, så kunne jeg jo 'lade være med at gøre det' en anden gang.

  Svar
 4. Christina

  Super, du er på den nu 🙂

  Ja, hvad sker der for det? Der blev hvid skærm og jeg tænkte bare 'NOOO!!!', så var ret lettet da det 'kun' var blogrollen der døde.

  Svar
 5. Anjaaeh

  Jeg vil også gerne på igen 🙂
  Du er stadigvæk på min. — colors-ofmylife.blogspot.com

  Og ja, du er en meget uheldig pige! Men som du selv skriver; heldigvis var det ikke hele bloggen der blev slettet!!!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *