NOTD: Twinkle

I dag har jeg taget lidt festligt neglelak på. Jeg har længe ville prøve min twinkle lak (fra E.L.F.) som  er en glimmerlak. Jeg har dog ikke helt kunne se en anledning til at skulle have glimmernegle, indtil jeg idag begyndte at tænke: Behøver der være en anledning? .. Nu hvor jeg har fået det på, kan jeg godt se at den ikke er så voldsom, som jeg havde frygtet. Faktisk synes jeg at lakken er rigtig sød, men det skyldes nok ‘bundfarven’.
Jeg elsker glimmer og glitter, så denne lak er perfekt til mig. Da det er en klar lak med glimmer, har jeg som ‘underlak’ valgt at komme to lag Depend nr. 136. Det er en super sød lak, som har et lyserødt skær. Denne lak er en jeg har brugt meget, til at komme på neglene bare for at have noget på, da den er dejlig neutral. Da det var tørt kom jeg så tog lag af Twinkle lak på, og jeg er virkelig glad for den. Den giver et jævnt lag med glimmer; og jo flere lag, jo mere glimmer!
Derudover har vi gang i en neglesnak på min facebook side, vil du være med? Så tryk her.

4 tanker om "NOTD: Twinkle"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *