Nyt læsestof

På vej hjem fra en dejlig og hyggelig gåtur, besluttede vi os for hurtigt at gå i føtex. Derinde så kæresten en bog han har snakket om at han ville læse; Jeg er zlatan. Han besluttede sig hurtigt for at han ville have den, så han kunne læse den i toget i morgen (han tager jo på skole igen). Jeg ville ikke snydes og fandt hurtigt endnu en bog i ‘The Vampire Diaries’-serien. Jeg har læst de andre indtil denne, og  må indrømme at jeg glemmer alt om tid og sted når jeg først åbner en af bøgerne.
Derudover er jeg blevet næsten færdig med den guld/sorte clutch. Alle ringene er syet sammen og bunden er lavet. Jeg mangler faktisk blot at tilføje en lynlås, men det må vente; for nu vil jeg sætte mig i sofaen med min nyindkøbte bog. Jeg glæder mig rigtig meget til at fordybe mig i den!
Har du læst nogen af disse bøger? Hvad synes du om dem?

2 tanker om "Nyt læsestof"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *