Todo Update: no. 1, vol 2.

Jeg skal jo lige holde min todo-liste ajour. Så jeg vil indimellem, når jeg laver en ‘todo’ lave en ‘todo update’ – om det fungere, det må tiden jo vise 🙂

Jeg har endelig fået en lynlås i den brune kaffepose clutch, så nu er den faktisk færdig. Jeg synes den er rigtig fin, selvom jeg synes den er rimelig smal, men jeg havde ikke flere brune kaffeposer, så sådan måtte den blive 🙂 .. Jeg har sat den til salg i shoppen; så hvis du er interesseret, kan du finde den her.
Jeg er stadig igang med den sorte/guld clutch, men jeg regner med at være færdig med den i løbet af weekenden. Jeg har prøvet at lege lidt med ‘guldet’, og synes det ser rigtig fedt ud. Jeg er rigtig glad for at have fået gavepapir med plastik på, så jeg slipper for at skulle tape hvert eneste stykke. Det gør, at det hele lige går lidt hurtigere.
Så snart jeg er færdig med den guld/sorte clutch, så går jeg igang med at male de to billeder færdig. Når de er færdig, har jeg nemlig en ny to-do liste at gå igang med, suk.

Min liste ser stadig sådan her ud:
¨ Male sommerfuglen færdig
¨ Male giraffen færdig
þ Færdiggøre den brune kaffepose clutch
¨ Lave en guld/sort clutch
þ Lave liner til mine dyrs seler
þ Sætte en del papirsflettede ting til salg i shoppen.

Har I også gang i en masse skønne projekter?

12 tanker om "Todo Update: no. 1, vol 2."

 1. Christina

  Jeg synes det er hyggeligt at afklare, så du spørger bare! 🙂 (endelig!)

  Altså, jeg starter med at lave bunden ligesom jeg har lavet det her (http://frkstubba.blogspot.com/2012/02/v-v.html) og så laver man ringene bagefter. Man tæller simpelten 'takkerne' for at vide hvor mange led der skal være i ringen 🙂

  Jeg kan godt lave en DIY på det engang? Hvis du vil have det? (jeg ELSKER at lave de der DIYs, hehe). Men ellers så har Helene lavet en rigtig dejlig DIY på det: http://genbrugblirguld.blogspot.com/p/lav-selv-kurv.html

  Svar
 2. Stjernestøv

  Ja det kan jeg se du har. Hvordan finder du ud af hvor stor bunden skal laves for at passe til ringens omkredes, eller starter du med at lave bunden, for så at sætte ringene på opefter?

  Ps. Tak fordi du gider afklare et par ting omkring dette fletteri. Er squ så betaget af det, men har aldrig fået sprunget ud i det 🙂

  Svar
 3. Christina

  Jeps, den bliver syet i hånden. Det er faktisk ret svært at forklare, så jeg skal nok lige få lavet en DIY. Jeg tror jeg har en ring liggende, så kan jeg bare lige prøve at gøre det på den (for så kan jeg tage en anden farve end normal, så er det nemmere at se hvad jeg egentlig gør).

  Jeg har flettet kurve? Både blyantsholdere (se her: http://frkstubba.blogspot.com/2011/06/sa-blev-begge-kurve-frdige.html )

  Jeg har også lavet en brødkurv, men kan se at jeg ingen billeder har på bloggen.

  Svar
 4. Stjernestøv

  Ok, så den bliver syet fast i hånden og ikke på symaskine? Ja ja, jeg prøver lige at blive klog på dette…Hehe

  En diy kunne da være super. Tænker også, at man måske på et tidspunkt, kunne flette nogle små kurve til opbevaring. Men så er det jo lige med at finde ud af størrelsesforholdet på siderne og bund, så det kan syes sammen 🙂

  Svar
 5. Christina

  Hejsa 🙂

  Jeg har syet lynlåsen fast? Ehm. Man syer zikzak mellem leddene, lidt som når man syer ringene sammen.

  Hvis det har interesse, så kan jeg prøve at lave en DIY på det på et tidspunkt?

  Svar
 6. Christina

  Jo, man kan godt købe sådan noget bogbind. Det koster bare en formue i forhold til tape 🙂 hehe. Det er sådan set derfor jeg bruger tapet.

  Men det sorte papir jeg bruger lige nu, der er der sådan noget folie på i forvejen – det er super smart! 🙂

  Svar
 7. Mie

  Det skrider fremad med listen kan jeg se:-) Sad og tænke på at den i sort og guld kunne være rigtig fin at sætte på en hårbøjle:-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *