Lidt nyt herhjemme.

Min mor og far kom forbi idag til frokost, og det var rigtig hyggeligt. I den anledning fik jeg lige lokket min far til at hjælpe mig med nogle løse ender jeg havde. Det er super lækkert med sådan en ‘alt-mulig’far, som gerne kommer mig til undsætning, når der er noget jeg ikke kan. Hehe.

Jeg var rigtig træt af at se på vores ledninger inde i soveværelset, så jeg havde købt sådan en ‘kabelkanal’. Det er utroligt hvad sådan en gør … Nu ser det dejligt ‘pænt’ ud derinde, istedet for det rod det gav ved de løse ledninger. Det er utroligt vi ikke har fået dette gjort noget før, for det er jo utrolig nemt at sætte op – 2 skruer og så sidder den der.
Vi fik en ny lampe op idag. Det var faktisk en mine forældre havde, som de ville have smidt ud. Jeg synes bare den er så fin, så den ville jeg da have. Før så det jo sådan her ud, og havde snakket længe om at jeg gerne ville have en lampe hængende istedet for to – og det fik jeg nu. Super lækkert! Jeg er rigtig glad for lampen.
Som I kan se på billedet, har jeg et blåt fad på bordet. Den kostede næsten igenting, og så kunne jeg jo ikke sige nej. Jeg er ikke tilfreds med farven, så jeg har en plan om at den skal males. Jeg skal bare blive enig med mig selv om den skal være sort, eller sølv – hvad synes I?
Vores gamle spisebordslamper har vi så sat over til TV’et istedet. Som I kan se hænger ledningen stadig, men det er fordi de endnu ikke er koblet til strøm. Jeg skal lige være sikker på, hvor højt de skal hænge inden far kommer og gør det endelige. Før havde vi jo denne lampe stående, som nu står bag ved sofaen.

4 tanker om "Lidt nyt herhjemme."

  1. Christina

    Ja, det er skønt at have en til at hjælpe. Jeg kan ikke selv finde ud af at sætte lamper og sådan op.

    Ja, jeg ville da gerne være med i din giveaway. Nu håber jeg bare jeg vinder 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *