365 Day Challenge, uge 5 + 6 + 7.

Jeg er gået lidt død i de her spørgsmål, men nu får i lige svar på alle de spørgsmål jeg har glemt (for de sidste 3 uger). Så jeg undskylder det laaange indlæg på forhånd. Hehe.

Uge 5:
Day 30: 5 favorite girls names, 5 favorite boys names
Pigenavne: Celina, Elina, Ea, Naya, Katinka.
Drengenavne: Vilas, Vitus, Luca, Elias, Hjalte.
Day 31: a bit about your social life outside of tumblr/blogspot
Altså, jeg er jo lige blevet færdig med mit studie, så mit liv består pt. i at tulle rundt herhjemme og søge noget arbejde. Jeg bruger så min tid på at være kreativ istedet, og det kan godt føles som et fuldtidsarbejde indimellem. Haha.
Day 32: how many pictures do you have in your room
Vi har ingen person-billeder hængende herhjemme. Det nærmeste vi kommer på et billede af nogen, er mine MJ plader, som hænger i soveværelset. Hehe.
Day 33: someone who really hurt you
Det vil jeg da ikke fortælle om her?
Day 34: your horoscore for today and whether you think it’s accurate
“Du vil ikke som forventet få din vilje i en bestemt sag idag. Det får dig til at tænke dybere over hvad og hvorfor du gør det du gør.” (link) … Eeh. Jeg ved ikke om den passer. Det eneste jeg har tænkt mig at gøre idag er at gøre rent til når kæresten kommer hjem, så jeg kan ikke helt se om jeg får min vilje i nogen sag? Hehe. Så den passer nok ikke så godt på idag, men hvem ved?
Day 35: what is your favorite poptart flavor
Jeg aner ikke hvad ‘poptart’ er, så det er lidt svært at svare på denne.
Day 36: what do you think about your friends
Hvis jeg ikke kunne lide dem, ville de ikke være mine venner. Jeg har ikke ret mange rigtige venner, da jeg ikke giver bruge tid på personer som .. Ja, som ikke er vigtige for mig.
Uge 6:
Day 37: who are you
Jeg er en 23 årig pige, der bor sammen med sin kæreste. Kæresten har jeg været sammen med i snart 7 år, og jeg ville ikke bytte ham for noget her i verden. Udover kæresten, har jeg de bedste venner man kunne tænke sig! Når tiden ikke bliver brugt på vennerne eller kæresten, bruger jeg meget tid på at være kreativ eller se mine yndlingsserier og film.
Day 38: thoughts on your generation
Tanker om min generation? Så kan jeg rigtig være gammelklog her, haha. Men jo, jeg har da gjort mig nogle tanker, men det handler nok lige så meget om hvordan man er blevet opdraget i forhold til andre.
Day 39: why you think you’ve learned more from the good or the bad
Jeg tror jeg har lært mest af det gode, fordi jeg tror på at det gode er det ‘rigtige’.
Day 40: what are features you get complimented on a lot
At jeg er kreativ høre jeg ofte for. Hvis nu jeg fik en bedre selvfølelse, så kunne det også være jeg kunne udstråle noget andet.
Day 41: when was the last time you wrote a letter? to whom? 
Gud, det er længe siden jeg har skrevet et desideret brev. Det meste foregår jo over mail efterhånden. Hvis ansøgninger tæller med som et brev, så har jeg sendt et afsted i sidste uge til en institution her i området. Men ellers, så tror jeg faktisk at det er ved at være nogle år siden jeg har sendt et ‘rigtigt’ brev afsted – og det var til en veninde.
Day 42: what do you think of your driver’s license picture
Jeg ligner et lille barn på det billede, men jeg synes samtidig ikke at det er så forfærdeligt som mange andres billede. Jeg er faktisk okay tilfreds, udover at mit hår er så blond at det går i et med baggrunden, haha.
Day 43: is it possible to lie without saying a word
Her vil jeg gerne refere til Ronan Keatings sang ‘you say it best, when you say nothing at all‘.
Uge 7:
Day 44: when was the last time you wore a dress
Jeg har haft en del kjoler på, når jeg har mine leggings, så hvis sådanne kjole gælder – så havde jeg en på for nogle dage siden. Men hvis det er kjole som i en RIGTIG kjole, så tror jeg sidst jeg havde en kjole på var i .. eh, til Galla på handelsskolen.
Day 45: when was the last time you tried something new
Eh. Da jeg er meget usikker på alt jeg aldrig har prøvet, skal der en del overtalelse til fra min side, når jeg skal prøve noget nyt. hehe. Jeg kan faktisk ikke engang huske, hvornår jeg prøvede noget nyt. Hm.
Day 46: what makes you smile
Der skal faktisk ikke så meget til at få mig til at smile. Søde ord, sjove ting …
Day 47: what was your last Halloween costume
Jeg holder ikke halloween, så tror faktisk aldrig jeg har haft et kostume. Jeg har haft fastelavnskostumer, men det er vidst maaaaaange år siden.
Day 48: your life store in three words
Lykkelig, forelsket, glad – det beskriver cirka mine følelser for mit liv.
Day 49: are you a lover or a fighter
I bedste Michael Jackson stil: I’m a lover, not a fighter.
Day 50: why you are doing this challenge
Efterhånden ved jeg ikke hvorfor jeg er med i denne challenge. Jeg begyndte med den, fordi jeg synes det var lidt hyggeligt – det synes jeg ikke rigtig mere. Hehe. men jeg holder ud! Det vil jeg.
Er der andre der er med i denne challenge? – og som er lige så træt af den som mig?

2 tanker om "365 Day Challenge, uge 5 + 6 + 7."

  1. cs

    hej fandt lige din fine blog.. Og jo det lyder som lidt af en lang opgave du har sat dig selv på der… Jeg har ikke lige hørt om den før… Men sejt du holder ved…

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *