En pakke med posten

Jeg havde spurgt Julie om hun kunne lokkes til at købe nogle ting for mig. Det ville hun heldigvis gerne.  Det er så hyggeligt, når hun skal sende noget til en, for så får man altid en overraskelse. Det gjorde jeg også sidst (se om det her). Som I kan se på det øverste billede, er hun begyndt at lave sådan noget Zentagle. Det ser bare sindssyg godt ud!
Jeg fik hende til at købe 2½ meter stof fra IKEA (det hvide med bogstaverne). Det er så fint, men de havde det ikke i den IKEA som jeg var i (i Århus). Jeg mener at det kostede omkring 19kr per meter, og det er jo super billigt! Hvad det skal bruges til, ved jeg ikke endnu. Men mon ikke jeg nok skal finde på noget?
Derudover ville jeg have købt sort gavepapir med plastisk på (det er smartere, end at man skal til at tape på alle stykkerne). Desværre kunne man ikke få det nogle steder heromkring, men jeg vidste at Julie engang havde lavet en taske af det, så jeg spurgte hende om hun ikke kunne købe det for mig, og så sende det. I skal da næsten se hvad hun har lavet, det kan I se her.
Som en overraskelse, havde hun syet en kjole til mig (med matchende bælte). Desværre sidder kjolen rigtig dårligt, så jeg kan ikke bruge den. Øvøv. Men da det bare var et eksperiment, har Julie sagt at jeg gerne må lave noget andet ud af den .. Så måske jeg gør det – engang. Jeg er helt vild med uglestoffet. Synes simpelthen det er sådan nogle friske farver!
TAK MUS. Det er altså super lækkert at modtage sådan nogle pakker ind i mellem – også selvom jeg jo sådan set selv vidste at du ville sende noget af det, så er det bare hyggeligt at modtage et lille brev og sådan fra dig også.
Elsker I ikke også bare, når I får en pakke? Og modtager noget personligt eller homemade, fordi personen har tænkt på en.

4 tanker om "En pakke med posten"

  1. Anjaaeh

    Sikke dog en sød kjole. Det er lidt en skam at billedet ikke viser det hele af den 🙂 — Jeg kan rigtig godt li bæltet der hører til, det er rigtig sødt.

    xoxo Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *