Lidt nyt til neglene.

Jeg blev rigtig glad, da jeg idag var ovre for at tømme postkassen. Jeg havde for noget tid siden bestilt nogle Dotting Pens; dem fik jeg så idag. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med at prøve at lege med dem. Så vidt jeg kan se, så er de alle sammen forskellige.


Har du også Dotting Pens? Hvad bruger du dem til? 🙂

4 tanker om "Lidt nyt til neglene."

 1. Christina

  Det tror jeg også jeg bliver! Min første forsøg bliver i morgen, hvor jeg vil prøve at lave blomster. Om det kan lade sig gøre .. Tja, det må tiden vise. Hehe.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Sådan et fint sæt har jeg også 🙂 Jeg bruger det når jeg laver mønstre og figurer på mine negle. Jeg er rigtig glad for mine, så det er jeg sikker på at du også bliver for dine.

  xoxo Anja, colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *