Et nyt fletteprojekt

Øv, hvor er det bare typisk! Jeg havde håbet på, at jeg havde nok ‘Coffeman’-kaffeposer til at kunne lave forsøget med denne pung. Desværre var der bare ikke kaffeposer nok. Jeg vil gerne have lavet til en 1½ side mere på den store firkant og så måske lave endnu en firkant, så den lige bliver en omgang større. Men inden jeg kan noget som helst, må jeg vente på at jeg for fat i nogle flere af disse kaffeposer.

Det er et forsøg, som Helene har lavet på sin blog (du kan se det her). Jeg er helt vild med idéen, så det vil jeg også prøve at lave. Planen er, at når den er færdigflettet, så skal der indmad i. Der skal laves en lomme til mønter og så nogle ‘huller’ til dankort. Jeg har stadig ikke helt luret hvordan jeg skal lave det indmad, men Birgitte gav mig nogle billeder af hvordan hun gjorde – og jeg vil helt sikkert bruge det som inspiration ..

Hvis du har nogle af disse kaffeposer, som du skal af med; så er jeg MEGET interesseret.

2 tanker om "Et nyt fletteprojekt"

  1. Christina

    Ja, det er altså ret irriterende. Hehe. Men nu må jeg ligge det til side, og lave på nogle af de andre projekter – for dem er der vidst nok af.

    Tak fordi du kiggede forbi min blog 🙂 .. Det varmer altid!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *