En lille sommerhus-tur.

Jeg har haft en overnatning med min familie i et sommerhus i Blåvand, og det var bare super hyggeligt. Det blev kun en overnatning, da min bror skulle hjem idag og så kunne jeg lige så godt følge med, så dyrene kunne komme med hjem. Jeg havde jo dyrene med, for de jo ikke kan være alene hjemme så længe. Dem var vi lige en tur på stranden med. Det var vidst kun Tello der synes det var hyggeligt; de to andre ville hellere være gemt væk i min jakke.Jeg viser billeder fra denne tur senere, da både min bror og min far tog en masse billeder af vores strandtur – og jeg skal lige have dem først.

4 tanker om "En lille sommerhus-tur."

  1. Christina

    Jeg er super stolt over at have modtaget denne award – mange tak! ..

    Men da det ikke er længe siden jeg lavede indlæg omkring en anden award jeg modtog, vil jeg tillade mig ikke at lave et indlæg om dette.

    Men forstå mig ret, jeg er SÅ glad for at du har givet mig den! TAK 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *