Alene hjemme ..

I denne uge (og de 2 efterfølgende) er jeg alene hjemme, og allerede nu er tanken ved at gøre mig skør. Lige nu ser jeg bare frem til weekenderne, hvor han da trods alt er hjemme. Men det er mærkeligt .. Man er jo vantro at han bare er der, og nu skal man så ‘klare sig selv’. Men mon ikke det er sund nok? For at få tiden til at gå, har jeg heldigvis aftalt med mor pg ar, at dyrene og jeg kommer på visit i sommerhuset. Det gør da, at tiden går lidt hurtigere. Derudover har jeg jo en masse projekter, jeg kan gå igang med, hvis tiden går for langsom. En ulempe ved at kæresten er afsted, er at han har tager min bærbar med (fik jeg nævnt at han er væki 3 uger?!), så nu er jeg bare meget taknemmelig over min iPad. Dog kan jeg ikke overføre billeder fra kameraet til den, så der må jeg ind til den stationære. Suk.

– Christina (skrevet fra iPad)

6 tanker om "Alene hjemme .."

  1. Mie

    Det er sundt at savne hinanden:-) Og man vænner sig til det. Knus Mie (Hvis man i perioder af flere måneders varighed lader mig være alene hjemme med 2 børn, og så bare kommer hjem i weekenden)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *