Todo Update: no. 1, vol 1.

Jeg har fået lavet lidt af alt det jeg havde skrevet på min to-do. Jeg har brugt weekenden på at lave nogle af tingene (og selvfølgelig på wellness). Men jeg mangler stadig en del. Her er noget af det jeg har fået lavet so far .. Nu skal jeg bare have fat i malertingene, så jeg kan komme videre med at male sommerfuglen og giraffen.

Den brune kaffepose clutch er faktisk færdig, den mangler kun lige at få en lynlås i. Desværre synes jeg ikke den er høj nok, så jeg overvejer lidt om jeg skal få sat en række mere på. Hvis jeg skal det, så skal jeg på jagt efter flere brune kaffeposer .. igen. Hvad synes du? Jeg skal også lige have købt en lynlås i – jeg regner med bare at købe en brun lynlås.
Jeg begyndte på den guld/sorte clutch jeg skal have lavet. Desværre havde jeg intet sort papir, så jeg kunne ikke rigtig komme videre. Men nu er guldringen lavet, så nu skal der bare købes sort papir i morgen og så er det igang igen. Jeg regner med at komme en sort lynlås i, for man kan da ikke købe en lynlås der er i nærheden af guld, kan man?
Jeg fik opdateret min shop lidt, med nogle af de ting jeg har lavet gennem tiden. Jeg har stadig lidt jeg skal have derind, men det må lige blive på et andet tidspunkt. Hvis du vil se shoppen, så tryk her.

Jeg mente at det var på tide, at dyrene også fik hver deres line, eftersom de jo har hver deres sele – og hvorfor ikke få dem til at matche? Må dog indrømme, at jeg var meget i tvivl om hvor lang jeg skulle lave linen. For hvor lang er en normal line egentlig?  Jeg endte med at lave den cirka 150cm. – så må vi se om det er for langt eller for kort. Jeg har jo en masse webbing liggende, til når jeg – ind i mellem – laver lidt seler. Disse farver er den jeg pt. har rigtig meget af. Så derfor Rofus fik en lyseblå sele, Mailo en brun og Tello en grøn.

Sådan ser listen ud:
¨ Male sommerfuglen færdig
¨ Male giraffen færdig
¨ Færdiggøre den brune kaffepose clutch
¨ Lave en guld/sort clutch
þ Lave liner til mine dyrs seler
þ Sætte en del papirsflettede ting til salg i shoppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *