Wellness

I dag tog en veninde og jeg til Marina Fiskenæs (et wellness center i Gråsten). Det var første gang vi begge var der, og hold da op! Det var simpelthen så skønt, sådan at blive forkælet. Det er helt sikkert noget man burde gøre noget oftere. 
Vi kørte derned fra morgenen af, så vi kunne nå at benytte os af deres wellness område inden den stod på massage. Da vi kom derned, fik vi udleveret morgenkåbe og futter, og så kunne vi ellers prøve de bassiner m.m. som vi havde lyst til. Da vi havde gået rundt og hygget lidt, var det tid til massage. Jeg må indrømme at jeg var spændt på det, for jeg har aldrig prøvet at få massage før. Og WAUW!!
Først fik vi en velvære massage (som egentlig bare er en helkrops massage), og der fik hun rigtig trykket på mine myoser. Der var tidspunkter hvor det simpelthen gjorde ondt – men det er vel godt nok? Hehe. Derefter fik vi en ansigtmassage. Det var simpelthen så lækkert! Så vi har aftalt at sådan en tur skal vi på igen engang – forhåbentlig snart!
– Christina

8 tanker om "Wellness"

 1. Pankalla

  Hej, rigtig lækker blog! 🙂
  Måske burde vi følges?
  Hvad siger du? (:
  Forresten, så har jeg en give away kørende på min blog – kig forbi (-;

  Hugs,
  Patrick Pankalla
  pankallabypatrickpankalla.blogspot.com

  Svar
 2. Lille Lisa

  Ej hvor lækkert! Jeg kunne helt sikkert også godt bruge en (flere) gang massage – har alt for mange spændinger og knuder i kroppen, der ville elske at blive blødet op.

  Svar
 3. Christina

  Du må gerne spørge, og ærligt .. Så ved jeg ikke hvad 'vores behandling' kostede, da det var sådan en smart-boks min veninde havde fået i julegave. Men vi tog nogle oversigter med hjem .. Og i prisoversigten stod der, at en ansigtbehandling (som svarer til den vi fik) koster 300kr. for 25min .. Det er LÆKKERT! 🙂 og helt sikkert 300kr. værd!

  Svar
 4. EM

  uuh .. det kunne jeg altså virkelig også godt tænke mig!!
  er det egentlig dyrt? (hvis man må spørge!) 🙂

  kram
  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *