Todo-Tada, no. 1

Jeg har en maaaasse ting, jeg skal have lavet. Jeg synes min liste er blevet alt for lang, så nu må jeg få lavet nogle af de her ting før jeg siger ja til mere. Derfor laver jeg mig en todo/tada. Jeg synes det er super rart at gøre herinde på bloggen – for så føler jeg mig sådan lidt forpligtet til at få det lavet, så I kan se det. Smart ikke? Jeg har delt min liste i små bidder, for ellers tror jeg at det stiger mig til hovedet. Så her er den første bid af min liste:

¨ Male sommerfuglen færdig
¨ Male giraffen færdig
¨ Færdiggøre den brune kaffepose clutch.
¨ Lave en guld/sort clutch
¨ Lave liner til mine dyrs seler

¨ Sætte en del papirsflettede ting til salg i shoppen.
Da jeg er alene hjemme i de næste 3 uger, burde der være tid nok til at få lavet nogle af disse ting. Jeg regner med at gå igang med kaffepose clutchen idag, for tingene lægger klar. Forhåbentlig kan jeg finde mine maleting frem bagefter, så jeg kan få færdiggjort sommerfuglen og giraffen idag også. Det kunne være ret lækkert. Og så skal jeg på jagt efter et lærred der måler samme mål, som det røde billede jeg lavede og så skal jeg finde nogle blade, så jeg kan blive færdig med den forskelligfarvede clutch.

4 tanker om "Todo-Tada, no. 1"

  1. Mie

    Alle de ting og alt for lidt tid:-) Har prøvet på at sige til mig selv, at nu laver jeg lige de ting færdige som jeg har gang i, hvilket på nuværende tidspunkt er en ugle, en papirflet taske og en trøje til min datter. Derfor er jeg så lige gået igang med at male et billede i stedet for….:-)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *