Strikkeri

Jeg vil SÅ gerne lære at strikke! Jeg synes det ser så hyggeligt ud, når man sidder med strikketøjet og samtidig kan man bare lave nogle super lækre ting. Derfor valgte jeg idag, at købe både garn og strikkepinde til det. Jeg købte faktisk bare noget fra Tiger, for jeg tænkte at hvis jeg nu ikke kunne forstå det, så havde jeg da ikke brugt en hel formue på det.
Jeg har nu siddet med det i noget tid – og jeg forstår det virkelig ikke! Jeg har lavet 100 masker på den ene pind (da det er den bredde jeg ønsker), men hvad skal jeg nu? Jeg synes jeg ødelægger det hele, når jeg forsøger at få lavet nye masker på den anden pind. Jeg vil lave et tube tørklæde. Jeg havde derfor tænkt at det var fint nok bare at lave den ret/ret – jeg behøver jo ikke lege mere med mine evner end højest nødvendigt. Men ikke engang det forstår jeg. 
Nu vil jeg sidde og prøve at lave lidt igen, og hvis det bare slet ikke lykkedes .. Ja, så må jeg spørge svigermor om hun måske vil hjælpe mig. For hun er virkelig god til sådan noget.

5 tanker om "Strikkeri"

 1. Christina

  Ja, Jeg tror du har ret i at man bliver nødt til at se en gøre det. Jeg kan i hvert fald ikke lære det ved at kigge på nettet – desværre.
  Det kan jo også være, at jeg bare er for dum til at forstå det. Hehe.

  Svar
 2. Irene

  Få hjælp til det. Har selv prøvet at lære diverse kreative sysler via videoer og beskrivelser, men det er først når jeg har fået det vist, jeg har forstået det 🙂

  Svar
 3. Irene

  Få hjælp til det. Har selv prøvet at lære diverse kreative sysler via videoer og beskrivelser, men det er først når jeg har fået det vist, jeg har forstået det 🙂

  Svar
 4. Julie Stuhr

  Jeg er stadig nybegynder, men hvad str pind bruger du og hvad skal du strikke? 🙂
  Mht. retmasker skal du starte med den “tomme” pind i højre hånd, og stikke den igennem den første maske på den anden pind. Så samler du garnet op, ligesom når du hækler (bare uden krogen på pinden). Nu har du en maske på den højre pind og så tager du en maske af den venstre.
  Og så fortsætter du med den næste.
  Jeg håber det gav lidt mening 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *