Vinder af Give Away

SÅ ER DER FUNDET EN VINDER! Jeg er super glad for, at der var så mange der var interesseret i at deltage min give away – og det giver mig helt sikkert blod på tanden, til at lave en ny give away på et andet tidspunkt.

Som I kan se var der en del lodder i puljen, hvilket jo er SUPER lækkert! … Jeg valgte at benytte mig af Random.org til at finde en vinder, da jeg synes det er den mest retfærdige måde at gøre det på.
STORT TILLYKKE TIL MØNNEBERG!
(Du kan se hendes blog her)
Mønneberg, vil du sende mig en mail (crsd1988@gmail.com) med din adresse, så får jeg sendt Ingolf afsted. Pas nu rigtig godt på ham :)Mange tak til alle dem der deltog! Jeg håber I er friske på at deltage næste gang jeg laver en Give Away.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *