Hæklet pandebånd

Så er jeg blevet færdig med det hækleprojekt, jeg har arbejdet på de sidste par dage. Jeg havde fundet en diy på ørevarmere hos Lutter Idyl. Jeg gik igang med det samme, og synes faktisk det så rigtig fint ud. Men jeg må indrømme, at jeg er kommet frem til at jeg nok aldrig kommer til at bruge den. 

Så derfor har jeg ændret lidt i planerne. Kæresten spurgte om det ikke kunne blive lavet om til en hue i stedet, for sådan en stod han egentlig lige og manglede – så nu er jeg så småt gået igang med at lave den om til en hue. Det er dog uden opskrift, så jeg er spændt på hvad det ender med. Jeg skal nok lige følge op på det, når jeg er kommet lidt længere med det. Lige nu ligner det bare et meget bredt pandebånd. Hehe.

2 tanker om "Hæklet pandebånd"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *