Lidt hækleri.

Jeg følte mig rastløs idag, og ville igang med at være kreativ. Jeg synes der for tiden går alt for længe imellem at jeg får lavet et eller andet, så nu vil jeg igang. Jeg har fået gjort alle mine brune kaffeposer rene her til aften, så nu skal de bare klippes til led og så flettes sammen. Desværre har jeg ikke noget ordentligt at tegne leddene med – hvad bruger I til at tegne på kaffeposer med?

Da jeg opgav at tegne på kaffeposer med en kuglepen, besluttede jeg mig for at tage fat i hæklepinden. Jeg har en idé med hvad det er jeg laver, kan du mon gætte hvad det skal blive til? .. Jeg er dog lidt ked af, at jeg startede på hvidt garn, men det var det jeg havde mest af. Hehe.

– Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *