Dansk Ilder Udstilling 2012

Igår var vi endnu engang til ilder udstilling. Denne gang var det DIU (Dansk Ilder Udstilling) i Herning, vi var taget til. Det er en super hyggelig dag, selvom det var isende koldt i hallen. Det var faktisk så koldt at jeg sad med min vinterjakke på hele dagen, samt to par strømper og et tæppe – og jeg frøs stadig! .. Selvom det var ret ærgeligt, var det nu en god dag. Jeg havde taget alle tre dyr med, for jeg kunne ikke helt blive enig med mig selv om Mailo skulle blive hjemme. Men hvor var det da godt jeg tog ham med! Han var den eneste af mine dyr der vandt, men hvad gør det? Han stak af med en 2. plads og jeg er en MEGET stolt ejer nu. Jeg havde aldrig troet at Mailo kunne vinde en 2. plads – slet ikke med hans vægtproblemer og sådan.

Jeg ville tage nogle billeder af Mailo og hans roset – ligesom jeg gjorde efter DF. Desværre var min baggrund krøllet, da jeg havde valgt at folde den sammen istedet for at rulle den – som jeg ellers plejer at gøre. Øvøv. Men jeg synes I skal se billederne alligevel 🙂 .. Vi tog omkring 30 billeder af ham og disse to er faktisk dem der var bedst. Ja, jeg kæmper stadig med at prøve at tage gode billeder af dyrene. Men det er altså ikke så let endda.
Udover at Mailo vandt, var vi også med i lotteriet. Jeg havde købt for 80kr lodder (dvs. 16 lodder, da de koster 5kr stykket). Da vi var godt igennem lotteriet, var jeg overbevist om at jeg ikke ville vinde noget .. Men pludselig skete der noget. Jeg vandt en masse mad til dyrene og en masse godbidder. Derudover vandt jeg en køje (som ikke er på billedet) og så vandt jeg en transportkasse! Jeg blev SÅ glad – for manglede faktisk en kasse til dyrene. Hehe. Jeg ved godt at der står en pose applaws på billedet også. Den vandt jeg dog ikke, men købte jeg selv. For det viser sig, at Mailo elsker det!
Jeg fik taget en masse billeder igår, men dem vil jeg ikke smide herind. Det skyldes at der blev taget billeder til præmieoverrækkelsen, og jeg ved ikke om personerne ønsker at komme på min blog. Derfor må I nøjes med disse billeder. Dyrene på billedet er mine – og nogle af dem er Anjas. Såå .. Enjoy!

– Christina

8 tanker om "Dansk Ilder Udstilling 2012"

  1. Christina

    Tak. Jeg er rigtig stolt af ham.

    Til baggrund bruger jeg faktisk bare en tekstil voksdug.
    – Det var en vi engang havde på spisebordet, men nu hvor vi har fået nyt spisebord bruger vi ikke voksdugen mere. Hehe.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *