Lidt flere negle

Jeg ved godt at der er gået lidt negle i den her på det sidste, men det er (forhåbentlig) slut nu. Dette er det sidste negleindlæg i noget tid i hvert fald. Men jeg ville lige vise jer min venindes nye negle.

Min veninde skrev og spurgte om jeg ikke kunne lave negle på hende idag og selvfølgelig kunne jeg det. Hun havde foræret sig selv en forkælelsesdag, så hun ville have lavet negle og senere skal hun til frisør. Det lyder virkelig fristende med en sådan dag – måske man selv skulle gøre det en dag?
Hun ville gerne bare have almindelige gelenegle med hvide tipper, så det gik vi igang med. Det er så hyggeligt at sidde med og så når det er ens bedste veninde, ja så flyver tiden jo faktisk bare afsted.
Da vi havde lavet neglene, eksperimenterede vi lidt med at gøre neglene lidt mere naturlige at se på. Til det forsøg valgte vi at bruge ELFs nude. Vi kom kun et lag på, da formålet jo ikke var at dække neglene, men bare give den en ‘nude’-nuance. Og det virkede faktisk, det gjorde at den hvide tip ikke var så markant, som den ellers normalt er. Vi tog lige et billede af det endelige resultat.
– Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *