# 3: Et kig hos ..

Link til bloggen: malleq.blogspot.com
En beskrivelse af, hvem du er.
MalleQ er en sammentrækning af mit navn, ihvertfadl hvis man korter det af og siger det hurtigt! Jeg er 28 år, elsker natur, dyr (!), shopping, pangfarver – OG lilla (gerne med glimmer og shine!). Jeg elsker gør-det-selv projekter og regner ofte med, at jeg faktisk kan gøre det selv (også ting man/jeg i virkeligheden burde have en fagmand til..) – nogle gange går det dog udmærket 😉
Hvad er grunden til at du blogger?
Jeg blogger hovedsageligt for mig selv. Dermed skal det lige siges, at jeg selvfølgelig elsker at vide, at der faktisk ER nogle der gider læse hvad jeg skriver! Jeg ser det lidt som en slags dagbog og da jeg husker virkelig dårligt, så tænker jeg at det er en god idé at blogge, så jeg kan huske hvad og hvordan jeg har gjort tingene. En moderne dagbog 😀
Hvad er det bedste ved at blogge?
Det bedste ved at blogge er klart, at jeg får en masse inspiration fra “alle de andre”! Jeg elsker at sidde og læse med i Jeres hverdag, hvad I har lavet, begået og tænker. Det bruger jeg min blogroll til 😀 .. Jeg elsker også at blogge, fordi det bliver så fint stillet op, til tider kommer der søde kommentarer og jeg kan se, at jeg rent faktisk ikke er så “grå” som hverdagen nogle gange kan se ud..
Hvad blogger du mest om?
Jeg blogger nok mest om kreative ting jeg finder, laver og ønsker mig. Men jeg blogger også om mine tanker, ønsker og om mine dejlige dyrevenner!
Særlige kendetegn ved din blog.
Der vil nok altid være et lille pift af overdådigt lilla .. Og “internationale gloser”..
Hvad vil du gerne have, at din blog bliver husket for?
“Hold op, hvor er den blog sej”, “Hun er sku køn”, “flotte ting hun finder på”, “hun skriver jo fremragnede”, “hun er jo vildt sjov” … You just name it 😉 haha.
Hilsen Malene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *