Vinder af endnu en Blog Award! :)

Jeg har vundet endnu en blogaward, og selvom det er den anden jeg modtager i løbet af en måned, betyder det stadig rigtig meget for mig. Mange mange tak! Det varmer virkelig mit hjerte! Denne award har jeg modtaget af Gudrun, som har denne blog.

Med denne award, følger der også nogle forpligtelser.
Reglerne er følgende:
  • Linke til den man har fået awarden af.
  • Give den videre til 5 andre bloggere, der har under 100 faste læsere.
  • Svare på 5 spørgsmål.
Jeg har valgt at nominere disse 5 blogs:
De 5 spørgsmål:
1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Hm. Ja, hvorfor begyndte jeg egentlig at blogge? Jeg havde vel bare så meget jeg gerne ville ud med, og så havde jeg længe overvejet om jeg skulle lave mig en blog. Jeg lavede bloggen og tænkte ‘så må vi se hvordan det går’, og nu kan jeg simpelthen ikke undvære den.
2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger faktisk lidt af det hele. Jeg elsker at følger blogge der er kreative, for så bliver jeg selv inspireret til at være kreativ. Jeg følger dog også blogge som indeholder alt mulig andet. Det vigtigste for mig er vel, at jeg føler jeg ‘kender bloggeren’, når jeg følger med – og det føler jeg at jeg gør ved stort set alle dem jeg følger.
3. Favorit farve(r)?
Mine favoritfarver er; lilla, lime, petroliumsblå, pink, sølv og sort. Det skinner vidst også meget igennem på de kreative ting, at de ofte indeholder de farver.
4. Favorit film?
Uh. Jeg har mange. Hvis nu jeg skulle have skrevet min favorit serie, så havde jeg uden tvivl skrevet ‘The Vampire Diaries’. Jeg elsker simpelthen den serie. Af film er jeg helt vild med Twilight-sagaen. Jeg elsker det med at noget overnaturligt møder noget normalt. Udover twilight-sagaen, er jeg blevet helt forelsket i Tangled. Jeg synes simpelthen den er SÅ sød!
5. Hvilke lande drømmer du om at besøge – og hvorfor?
Jeg har altid drømt om at komme til Malta. Hvorfor ved jeg ikke, jeg har bare et stort ønske om engang at komme dertil. Udover Malta, vil jeg rigtig gerne til USA. Jeg har en del ting jeg rigtig gerne vil se derovre. Og så vil jeg bare rigtig gerne til England igen. Jeg synes der er noget fantastisk over det engelske sprog og landet.
– Christina

2 tanker om "Vinder af endnu en Blog Award! :)"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *