NOTD: Mint Cream – Matte Top Coat.

Jeg ved godt at jeg før har lavet en NOTD omkring min mint cream lak, men jeg skulle lige bruge en underlak som jeg vidste var flot. Jeg har nemlig købt en ‘matte top coat’, som skal – som navnet – gøre lakken mat, så den ikke skinner. Jeg har dog efterfølgende fortrudt at jeg brugte mint-lakken, for på billederne er det ikke så tydeligt at se forskellen på med/uden matte lak. Jeg håber at I alligevel kan ane forskellen. I virkeligheden er forskellen meget større.Endnu engang har jeg været elendig til at ramme mine negle (det skal jeg simpelthen til at blive bedre til), men jeg regner med at når jeg går i bad i morgen tidlig så får jeg resterne af og så bliver de meget meget flottere!

EDIT: Nu er klokken så 19.00 og alt lakken er ødelagt. Det betyder at jeg kun lige nåede at have lakken på i en halv times tid. Øv! Jeg troede lakken var helt tør, og gik derfor igang med at lave en masse. Lakken var  bare desværre IKKE tør, så det endte med at jeg ødelagde stort set alle neglene. Nu sidder jeg så tilbage med ulakerede negle. Jeg må virkelig blive bedre til det med negle, og måske begynde at bruge min neglelampe – nu jeg har en. Lampen skal frem i morgen anyway, så måske jeg bare skulle give mine negle en gang klar lak i morgen. Lige nu gider jeg i hvert fald ikke lave nye negle.
 

– Christina

4 tanker om "NOTD: Mint Cream – Matte Top Coat."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *