Et impulskøb ..

Jeg er en af de typer, som har rigtig svært ved at handle uden at komme alt muligt andet ned i kurven, end det vi skal have. Og i dag var ikke en undtagelse. Jeg skulle egentlig bare lige over og købe nogle vatrundeller, da jeg så disse små skåle. Jeg synes simpelthen de var så fine – og så til 5kr! Farverne er mere pang-agtige i virkeligheden, jeg tror blitzen er ude på at drille mig. Hmf!
Nu hvor jeg så er kommet hjem og fået dem pakket ud, så er jeg blevet lidt i tvivl om hvorfor jeg købte dem. For .. Hvad skal jeg bruge dem til? Altså, gad vide hvad de egentlig er beregnet til? Som I kan se på det nederste billede, så er det jo nogle meget små (men fine!) skåle. Jeg skal nu nok finde et eller andet at bruge dem til, men det kunne jo være rart lige at vide hvad de egentlig er til. Så hvis du ved hvad de er til – then please let me know! :)Udover disse fire skåle, kom jeg også til at købe et fad. Men det fad kommer jeg lige ind på, på et andet tidspunkt. Jeg har en idé om at den skal males nemlig, men om den skal være hvid, sort eller sølv. Det er jeg ikke helt kommet frem til endnu.

5 tanker om "Et impulskøb .."

 1. Christina

  Haha. Hvor er han sød 😀 .. Måske han har ret, det kan da være de er lavet til at have perler i. Den tanke har jeg slet ikke tænkt. Men det vil jeg da bruge dem til, hvis jeg skal igang med perlerne igen – hvilket jeg forhåbentlig snart skal. Heheh.

  Svar
 2. Mie

  Hvis du spørger min søn på 5, så får man ALDRIG for mange skåle. Jeg er helt sikker på at de skåle er lavet til at have perler i, når man laver perlerplader, armbånd og halskæder, så man ikke skal sidde og lede i den store bøtte.:-)

  Svar
 3. Anjaaeh

  Ja måske. Men de bliver også for små til slik-skåle. (I hvert fald i mit hovede, men jeg er også grovæder når det kommer til den slags, hehe)

  Svar
 4. Christina

  Tanken har strejfet mig. Jeg synes bare, at det er de måske lidt for store til? For der kan ski være pænt meget salt i dem. Haha. Jeg har købt dem i kvickly. De har sådan en rode-bunke med alt mulig 'skrammel'.

  Svar
 5. Anjaaeh

  Sikke nogle søde skåle! Hvor har du købt dem henne? — Jeg kender ikke formålet med dem, men jeg tænker at man kan bruge dem til grov salt på bordet, hvis man bruger den slags. Det gør min egen mor i hvert fald 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *