Mine indbydelser.

Nu da jeg har afholdt min fest, kan jeg jo godt vise jer de invitationer jeg lavede. Jeg har ikke ville vise dem før, da gæsterne først skulle modtage dem, for de blev vist på bloggen. Derefter kom jeg ærlig talt lidt fra det.Jeg må indrømme, at jeg var liidt presset med tiden omkring disse indbydelser. Jeg ville lave dem selv,  det havde jeg besluttet mig for! Men jeg havde jo også lige en bachelor at tænke på. Dog fik jeg tid til at lave lidt på dem indimellem. Jeg blev også okay tilfreds med resultatet.

Planen var, at de skulle være simple og indeholde farven lilla, samt at de skulle være personlige. Det var præcis derfor jeg valgte at lave dem selv. Jeg så en vejledning hos As In Michelle-Marie … hvor hun viser hvordan man kan lave sine egne stencils – og det er så det jeg har forsøgt mig med på disse indbydelser.

– Christina

5 tanker om "Mine indbydelser."

  1. Christina

    Hehe. Mange tak. Desvære synes jeg ikke jeg er så kreativ for tiden, som jeg gerne ville være (og som jeg plejer at være). Forhåbentlig kommer det nu her, når alt der fylder i mit hoved, ligesom er overstået.

    Jeg har i hvert fald gang i nogle små projekter, som jeg nok skal blogge om .. Engang.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *