Vis mig din blog!

Jeg har vundet endnu en blog award, og skal igen finde 5 blogs, som har under 100 faste læsere. Da jeg jo allerede har fundet 5 blogs, synes jeg det er svært at finde 5 mere.

Kommenter endelig med jeres blog – eller bare en blog i godt kan lide – og så vil jeg tage et kig på dem, og vælge de 5 jeg vil videregive awarden til.
Jeg håber virkelig I vil hjælpe mig, så jeg kan finde 5 nye fantastiske blogs. Når jeg har fundet 5 blogs, jeg gerne vil give awarden videre til, laver jeg et indlæg om adwarden.
(billedet er fundet her)
– Christina

9 tanker om "Vis mig din blog!"

  1. Christina

    Det kan du tro. En award er en pris, som man kan modtage. Jeg har modtaget den af en, som – ligesom mig nu – har haft til opgave at finde 5 blogs, som hun synes skulle 'frem i lyset'. Denne award skiller sig så lidt ud fra mange af de andre, da man i denne også skal svare på 5 spørgsmål. Du kan se indlægger på dette, fra hende jeg har modtaget den af her: http://gudrunjac.blogspot.com/2012/02/blog-award.html

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *