Nu med stjerner på håndledet

Jeg har fået mig en ny tattoo. Den blev lavet igår aftes, så den er stadig helt ny. Jeg er simpelthen så glad for den! Dog er den stadig meget hævet og rød, så farven er sådan lidt underlig. Men den skal nok blive pæn, når den lige holder op med at hæve. Ligenu ville jeg bare så gerne vise den til jer!

Jeg regner med at lave et nyt indlæg omkring tatoveringen, når den er stoppet med at hæve. Men har fået af vide, at den lyserøde farve godt kan tage lidt tid om at blive pæn. 

Det er den første tatovering jeg har fået lavet, hvor der er farve i. Jeg må indrømme, at jeg synes det gjorde jævnt ondt at få den farvet, omg! Jeg synes ikke de små sorte stjerner gjorde ondt. Ja okay, det var ikke rart, men det var da til at holde ud. Da han så fandt farven frem, var jeg glad for at jeg ikke skulle have farvet en hel masse. Men selvom det gjorde ondt, er jeg da ikke i tvivl om at jeg skal have flere. 
Off Topic: Hahaha. Det ligner jeg har sorte hår på armen. Det har jeg altså ikke! Damn you, blitz! 

6 tanker om "Nu med stjerner på håndledet"

 1. Christina

  Hejsa 🙂

  Mange tak. Jeg er også selv rigtig rigtig glad for den (også selvom den driller mig lige nu) .. Jeg har nu ialt 3 tatoveringer. Jeg har en på ryggen, som ligner et hjerte (en jeg selv har tegnet), og så har jeg en tribal på min fod. Jeg overvejer at lave et indlæg med alle mine tatoveringer, når den på håndledet har valgt at hele.

  Svar
 2. Basuna

  Rigtig fin tattoo Christina 🙂 Jeg vil også gerne have en, men jeg ved bare ikke hva jeg vil have 🙂 Nok en der kan minde mig om min mor, tror jeg !
  Hvad har du ellers af tatoveringer ?
  ~ Vivi

  Svar
 3. Christina

  Det gav helt mening, hehe. Min veninde har en tattoo sådan, hvor der står 'one life one chance'. Det ser super godt ud, når det sådan flugter armen. 'Mors Pige', hvor er det sødt 😀 .. Jeg skal have lavet en på ydersiden af der hvor du vil (giver det mening?), hvor der skal stå 'Love is being stupid together'.

  Ja, alle siger den lyserøde bliver flot. Så det håber jeg lidt på 🙂 hehe.

  Svar
 4. Carina Filippas

  Det bliver meget pænere 🙂 har også lyserød i min og lige efter fortrød jeg det (pga grimhed) men da der var gået lidt blev det simpelthen så flot 🙂

  Overvejer enten håndleddet, eller at få skrevet “Mors pige” lige mellem håndled og albue og så vandret så det følger armen.. Hvis det giver mening 😛

  Svar
 5. Christina

  Hehe. Lige præcis. Den sorte farve gjorde mig slet ingenting (ligesom på foden og ryggen). Men den der farve .. GOSH. Det gjorde virkelig ondt. Jeg brokkede mig også en del til tatovøren. Haha.

  Mange tak 🙂 .. Den er selvfølgelig lidt grim lige nu, fordi den er hævet og rød og sådan. Men når den er 'færdig' med at hele, så tror jeg på at den nok skal blive fin 🙂 ..

  Så skal du da bare have lavet en på håndledet? 🙂

  Svar
 6. Carina Filippas

  Jeg har en kolibri på hoften med farve og jeg synes det gik fint da han tegnede op osv, men så begyndte han at farve den – det' som om huden bliver revet op 😛

  Men superfed tattoo! Er så vild med den!
  Jeg er selv helt vildt hooked på tanken om en tatovering på håndleddet 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *