Opskrift på dressing til rejecocktail

Jeg glemte at tage et billede af den dressing jeg fik lavet igår.
Derfor må I nøjes med dette billede, som er fundet her.

  • et lille bæger creme fraice
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1/4 tsk sukker
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk revet løg
  • 4 spsk tomat ketchup
  • 1 spsk HP sauce
  • 1½ dl piskefløde

Piskefløden piskes til skum og blandes sammen med de andre ting. Sættes i køleskabet indtil det skal bruges.

Opskriften har jeg fået af min tante, som altid bruger denne – og det vil jeg helt sikkert også til at gøre! Jeg synes den er god, og så er den bare super nem at lave. Vi havde dog ikke revet løg i vores, men istedet havde vi løgpulver i. Det skyldes dog kun, at jeg ikke kan lide konsistensen af løg. Men det kan man sagtens gøre uden det ødelægger smagen.
– Christina

2 tanker om "Opskrift på dressing til rejecocktail"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *